01
Izrada startegija
ANALIZIRAMO & DEFINIRAMO
4
Web & grafički design
CORPORATE DESIGN
02
Komunikacijski planovi
PLANIRAMO & POSTAVLJAMO
5
Digitalni sadržaji
FOTOGRAFIJA, VIDEO, GIF
03
Digitalne kampanje
IZVODIMO & KOORDINIRAMO
6
Profesionalna fotografija
POSLOVNA&PRODUCT FOTOGRAFIJA

  Naša misija

  Naša misija je biti najpoželjniji poslovni partner tvrtkama koje kontinuiranom marketinškom prisutnošću jačaju svoju konkurentnost na tržištu, uz promotivne aktivnosti jačaju svoju vidljivosti i uz strateški PR grade pozitivan imidž u javnosti. U svrhu podizanja njihove konkurentnosti na domaćem i EU tržištu V@P će multimedijalnim alatima koristeći digitalne kanale i društvene mreže, pomoći poduzetnicima u kvalitetnoj promociji njihovih proizvoda i usluga uz postizanje maksimalne sinergije ulaganja i učinaka.

  Opširnije

  Naša vizija

  Naša vizija je postati najprepoznatljivija marketinška agencija regije Sjeverozapad, hotspot za poslovne subjekte koji pretendiraju razvoju brenda, a  kojima ćemo omogućiti strateški kontinuiran, kvalitetan i usmjeren „virtualni“ nastup na domaćem i europskom tržištu.

  Opširnije

  Naše vrijednosti

  U skladu s vizijom poslovanja kao temeljno načelo ističemo vrijednosti tvrtke V@p: zakonitost, poštenost, transparentnost, profesionalnost u upravljanju procesima i pružanju kvalitetne usluge, stručnost, pouzdanost, odgovornost i dostupnost.

  Opširnije

  Naše kompetencije & ekspertize

  Naše vrijednosti

  U skladu s vizijom poslovanja kao temeljno načelo ističemo vrijednosti tvrtke VOP: zakonitost, poštenost, transparentnost, profesionalnost u upravljanju procesima i pružanju kvalitetne usluge, stručnost, pouzdanost, odgovornost i dostupnost.

  Opširnije
  Entuzijazam
  95%
  Predanost
  100%
  Kreativnost
  90%
  Profesionalnost
  96%
  Agilnost
  75%
  Izvrsnost
  89%