O V@p-u

V@p promidžba i usluge osnovana je 2012. godine, kao start up tvrtka u Tehnološkom parku Varaždin. U segmentu korporativnih komunikacija, strateškog planiranja i upravljanja komunikacijom na internetu i društvenim mrežama V@P nudi kontinuiranu podršku poduzetnicima, obrtnicima i opg-ima, koristeći pritom svjesnu, plansku i usmjerenu stratešku komunikaciju uz naj modernije multimedijalne alate, na offline i online platformama. Sudjelovanjem u nizu projekata od samih svojih početaka tvrtka V@P pozicionirala se kao tvrtka koja kroz organizaciju sajmova, velikog broja evenata i različitih projekata potiće rast i razvoj poduzetništva u regiji.

Godina na tržištu

5

Organiziranih evenata

20

Odrađenih projekata

250

Zadovoljnih klijenata

340
Nina Ježovita Šmic

Nina Ježovita Šmic

Nina nails&beauty

“Jako sam zadovoljna suradnjom sa Vop-om. Gđa. Ivana Ipša redovitim ulaganjem u širenje svojeg znanja postiže visoki stupanj profesionalnosti, stručnosti i nadasve uslužnosti. Vop nam je dizajnirano novu web stranicu i godišnje nam ju održava. Ako niste još odabrali svojeg web dizajnera, preporučam da kontaktirate Vop kako bi Vas u najmanju ruku savjetovali i pokazali vam svoje ideje, no nakon 5 minuta shvatit ćete da su oni odličan izbor za Vas.”

Tatjana Martinčević

Tatjana Martinčević

Opg Martinčević

“Trajalo je punih godinu dana da konačno realiziramo poslovnu kavicu, ali već pri prvom susretu dogodio se onaj „klik“ kada ti ne trebaju ni reference ni ubjeđivanja. Profesionalnost, ekspeditivnost, konkretiziranje svakog sljedećeg koraka, a bez velike pompe ...”

Krunoslav Novak

Krunoslav Novak

Pivnica "Stari mlin"

“Tvrtka Vop za potrebe našeg restorana izradila je našu internetsku stranicu, te nam vodi oglašavanje na portalima i društvenim mrežama. Ja sam oduševljen razultatima i njihovim radom, te želim da i dalje ostanu tako ažurni i vrijedni i da što duže surađujemo!”