Naše kompetencije & ekspertize

Integrirane marketinške komunikacije
Ključne odrednice uspješnih online interaktivnih marketinških kampanja leže u prethodno dobro razrađenim smjernicama na temelju kojih izrađujemo budući komunikacijski plan.
Digitalni marketing i društvene mreže
Digitalni mediji omogućuju identifikaciju pojedinačnih potrošača, preciznu segmentaciju i ciljanje potencijalnih kupaca, te savršenu prilagodbu svih marketinških aktivnosti.
Grafički i web design
Upravo dobar web i grafički dizajn daje šansu manjim obiteljskim tvrtkama da ispromoviraju vlastiti posao i istaknu se “rame uz rame” s velikim igračima.
Profesionalna fotografija
Studije pokazuju da vizualni sadržaj uvelike utječe na privlačenje i zadržavanje korisnika na društvenim mrežama gdje se akceptiranje ogromne količine sadržaja mjeri u sekundama.

Upoznajte nas

100.000
Foto
okidanja
500
Odrađenih
kampanja
250
Izrađenih
stranica
340
Zadovoljnih
klijenata

Preporuke naših klijenata

„Tvrtka Vop za potrebe našeg restorana izradila je našu internetsku stranicu, te nam vodi oglašavanje na portalima i društvenim mrežama. Ja sam oduševljen rezultatima i njihovim radom, te želim da i dalje ostanu tako ažurni i vrijedni i da što duže surađujemo.“
Krunoslav Novak
Pivnica Stari mlin
``Povjerili smo Vop-u kreiranje kompletnog vizualnog identiteta- web stranicu, logo i vizitke. Iznimno smo zadovoljni rezultatom. Vlasnica- Ivana strpljivo je slušala sve naše prijedloge ali dala brojne stručne savjete. U komunikaciji opuštena i prirodna. Definitivno preporuke``
Mersim Mahmutović
Kamen gradnja Krk
Suradnju je obilježila kreativnost, spontanost i pristupačnost Ivane. Krajnji rezultat, izrada web stranice, je genijalan, pogođena je svaka moja želja i potreba. Ivana je imala puno strpljenja i razumijevanja tijekom čitavog procesa. Suradnju ćemo nastaviti i dalje ❤
Eva Brlek
Nueva kabinet za razvojnu podršku i savjetovanje
``Prije godinu dana marketing svog salona povjerila sam u ruke VOP timu. Izradili su mi novu web i Facebook stranicu. Prezadovoljna suradnjom , podrškom koju dobivam 24 sata dnevno, a posjet salonu povećao mi se je za 40%. Uglavnom ukoliko trebate kvalitetno i profesionalno odrađen posao obratite se timu VOP-a i Ivani Ipši .!
Gordana Bićanić
Salon za masažu PAX